DoporučujemeZaložit web nebo e-shop
aktualizováno: 03.05.2017 22:48:04 

CONDOR- přilby pro motor.paragliding

Výroba komunikačních přileb pro motorový paragliding a motorové rogala

CONDOR

 Vzhledem k nedostatku tohoto zboží na trhu a nemalé ceně jsem se pustil do výroby a zabudování komunikační techniky do přileb,nejvíce používaných pro motorový paragliding.

Kompletaci jsem zahájil na konci roku 2008 a stále se výroba zdokanaluje a vylepšuje.Cenové rozpětí je různé podle zařízení a přileb.Ceny jsem proto nijak nepřeháněl,protože chci vývoj a prodejnost udržet a pokrýt co nejširší pole pilotů.

Přilby Condor mají zabudováno klíčovadlo přímo v přilbě,takže není nutné při pilotáži pouštět ruce z řídiček a pohodlně může pilot komunikovat z dalšími piloty při letu nebo z pozemním doprovodem.Do budoucna chci rozšířit nabídku o odlehčené kevlarové přilby.

K přilbě Condor lze připojit  vysílačku ,MP3 nebo mobilní telefon.Mikrofony jsou odrušeny dva repro,u levnější verze jen jeden a i přesto je dotačující ke kvalitnímu poslechu.Doporučím vysílačky,které jsou nejvíce vhodné s touto technologií v přilbách Condor air.Vysílačky běžně fungují z jinými PMR při nadstavení stejné frekvence.Vysílačky běžně u mě v prodeji,které maximálně vyhovují a mají kvalitní poslech.Možnost funkčnosti k vyzkoušení.

Již všechny přilby jsou vyřešeny pro technologii intercom při zachování stejné ceny,určeno k tamdemovému létání.

POZOR Prodej je rozšířen i o padákové kluzáky od firmy Mac para, při koupi PK jsou vysílačky zdarma new.model C975 vysoký dosah,unikátní šumová brána,intercom!!! Info na www.macpara.com

Ceny PK od fa.Mac para stejné jako u výrobce.

Nejvíce prodávaný model Trend 4 ( EDEN 4 )

 

Zařízení již montuji i do odlehčených kevlarových přileb,velmi vhodné i pro bezmotorový paragliding.

Výhody přileb Condor:

- PMR vysílačku nezabudovávám přímo do přilby,proto při vysílání se nevystavujete záření které je přímo u hlavy,dále můžete komunikovat při přistání a odpojení vysílačky z kamarády bez nutnosti mít přilbu na hlavě,dále vysílačku využijete i při jiných aktivitách což u zabudované není možné. Z těchto důvodů nebudu vysílač zabudovávat přímo do přilby,možnost připojení intercomu-určeno pro tamdemové létání.

- Celkové plexi proti povětrnostním vlivům a velký výběr přileb

- Bezkonkurenční cena na trhu přímo od výrobce komunikačních přileb

- Hezký vzhled a velký výběr přileb Condor

- Možnost klíčovadla napravo nebo nalevo

- Možnost koupit i PMR vysílačku,která je nejvíce vhodná k přilbám Condor

- Možnost zabudování do vaší přilby

- Nezbytné a výhodné pro školy paraglidingu

- Možnost zapojení intercomu - určeno pro tamdemové létání