Domů Pokec o všem

Akce v luftě

Žádná akce v luftě :-(

Languages

Languages
TOPlist


Pouze registrovaní uživatelé mohou zanechat zprávu. Prosím, přihlaste se.

Tonda

Proksíku, jsi JEDNIČKA!!! Tvá poslední níže napsaná věta vejde do dějin! Tak jako historické založení KLUBU a to přesně před 10 léty!!! Donutil jsi mne, ať jdu do starých análů (a věřte, mám jich v archívu hodně) a něco vyštrachám o tomto občasným občanským sdružení, které mimochodem funguje dodnes a na ministerstvu v PRAZE i o nás vědí.

Pro ostatní, smějte se a neberte život zas tak vážně, stejně ho nepřežijete!!!

Létu a letu Zdar!

Čtvrtek, 06 Únor 2014 19:41

Proksík

Tondo, taky jsem neskákal radostí z toho názvu (toto je můj osobní názor) když máme tak bohatou a melodickou slovní zásobu scheißen, ale na druhou stranu mohlo to dopadnout i hůř. Od Jarka jsem zvyklej, že moje nápady na názvy jsou systematicky zamítány. (Např. r. 2006 zakládá se občanské sdružení, já navrhuji screaming asses (řvoucí prdele) a nakonec vyhraje Napoleonova letka - pokládat si otázku co nás v luftě vystihuje víc je zbytečné.)

Důležitá je myšlenka. Ta se jim povedla a doufám, že až praxe ukáže, že toto je ten správný směr. Věřím, že každý je tak trochu narcis (dobře Berx trochu víc :-)) a chce se pochlubit letem. Zajímavé reportáže tady budou zveřejněny a všechny lety pak na domovské stránce www.hepylety.cz, třeba jen formou odkazů na video na youtube nebo fotky na rajčeti atd. Nemusíme furt soutěžit, tento rok si budeme hrát. a vo tom to letos je Proksík Laughing

Čtvrtek, 06 Únor 2014 12:36

Marek

Ano, 

muzeme nesouhlasit, nebo protestovat a nebo take vyjadrit svuj nazor. Ze?

"Soutez" bez jasnych pravidel?? Takovy podnik by nemel byt nazyvan soutezi. Jen se tak degraduje hodnota vsech ostatnich podniku s jasnymi pravidly, ktere opravdovou soutezi jsou, nebo byli. Tak jako treba prave skonceny Moravsky Kamen. 

Nastesti muzu za mnoho let vnoucatum vypravet o bajnem Drobeckovi, jeho vernem druhovi Proksikovi a jejich SOUTEZI, ktere jsem se osobne zucastnil a nekolikrat pokoril.

Muzete nesouhlasit, protestovat a nebo taky uverejnit vlastni nazor. TO! je tak vsechno co s tim muzete delat.

(a soutez-nesoutez at ma v nazvu treba "svrchovana Moravska...")

Čtvrtek, 06 Únor 2014 09:37

Tonda

"HEPY LETY" Zatím to vypadá jako jednoduchá, ale výstižná myšlenka bez náročných propočtů koeficientů a trestných bodů za dobrý první a špatný poslední let.... Prostě jsem rád, že se rýsuje nějaký nástupce Moravskýho Kameňa, i když Drobkův kameň BYL jedinečný a JEDINÝ! Po krátkém nástřelu Mlčochovy představy o možném pokračování " Moravského srandamače", který trval asi 28 minut v restauraci v Morkovicích, jsem nabyl dojmu, že se bude získávat bonus za protivítr, protisvit zapadajícího slunka, za start za vedra, horka, tepla, chladu a zimy, dle stupňů na digitálním teploměru (cajchovaným státní zkušebnou nejméně každý sudý týden!) a potvrzeným letem nejméně od náčelníka bojovníků ve vysoké trávě........

Proto jsem rád, že se Proksík ujal této krásné tradice! Jen bych tam rád v názvu viděl název Moravský,Moravská nebo Moravské...To je tak vše, co jsem chtěl na toto téma napsat. Mužete s tím nesouhlasit, můžete protestovat! Ale to je tak všechno, co proti tomu můžete dělat!

 "Létu a letu Zdar!"

Středa, 05 Únor 2014 20:17

marcello

Moravský kameň je mrtev, ať žije kameň.

 

V duchu této okřídlené věty se včera konal poslední ročník kameňa v tradičním pojetí.

Že to bylo super se jistě dozvíte a odpozorujete z příspěvků a fotografií ostatních autorů.

Já bych Vás ostatní, kteří uronili slzu nad koncem neobyčejně krásné  soutěže a tradice, kterou Drobek vymyslil a společně s Proksíkem dokázali udržet při životě 6 let, uklidnil a dodal Vám neději.

Možná, možná, že Radek Vondra, známý jako Mlčoch za pomoci svých příznivců a nás všech ostatních obnoví tuto milovanou tradici a pošle ji zpět na „cestu“ našimi moto-paraglidingovými životy.

Nebuďme lhostejní k jeho prosbám o diskusi a pomoc, pokusme se všichni společně, dát „Novému kameňu“ novou dimenzi tak, aby nás všechny nasměroval novým směrem.

Udělejme všichni něco pro to, abychom si pokud možno našli „svoji“ disciplinu, ve které můžeme excelovat.

Tím mám na mysli nejen sportovní výkony, ale i „přilož ruku k dílu“ máš šanci se realizovat nebo něco změnit podle svého...

 

Romane, Proksíku, Vám patří náš neskonalý dík,

„Moravský kameňu“ Tobě patří naše vděčná vzpomínka.

Neděle, 26 Leden 2014 14:56

rcamok: Kameň

Bylo to superWink víc není třeba dodávat, snad je. Dík!

Neděle, 26 Leden 2014 14:04

Tonda

MORAVSKÝ KAMEŇ 2013 - zopár foto.

Létu a letu Zdar!

Neděle, 26 Leden 2014 12:21

Roman

Berx:

Už dávno, teď mi poslali věci do Tomboly.

Čtvrtek, 23 Leden 2014 16:17

berx: Záhada se nekoná

Tak vědci mají zase záhadu na http://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/325128-na-marsu-se-objevil-zahadny-kamen.html

Romane, tys jim ještě neposlal propozice do Kameňa?

Úterý, 21 Leden 2014 08:44

Šedivak

par fotek z narozenin......

Neděle, 19 Leden 2014 18:30

Proksík

Co je to mlčoch?

Sobota, 18 Leden 2014 22:20

mlčoch

O čem to tady melete? O ničem nevim? Jaký nádrže? On bude nějakej Kameň?

Pátek, 17 Leden 2014 11:17

Marek

to Mára:

Jj, tvá přídavná nádrž, která měla lví podíl na mých úspěších v uplynulých dvou letech,  je již v Prague připravena k transportu.

Jsem rád, že jsem ti ji mohl zhodnotit svým heroickým výkonem. Děkovat mi nemusíš,  postačí mi provize z prodeje v aukci této již vzácné relikvie. 

Úspěšnému dražiteli předám signovaný certifikát se záznamem z rekordního letu. Osobně!

Můžeš být na sebe právem hrdý za svou účast!! Laughing

 

Pátek, 17 Leden 2014 02:15

Roman

Marek:

Děkuji Ti a Radkovi předem, je škoda že tam nebudeš, musím se s Radkem opít sám.

Ostaní neváhejte a objednávejte si nocleh, ještě jsou. Jestli tam budu u promítačky s Proksem a s Mechym sám, tak sežeru a vypiji ceny a končím s lítáním. Začnu jezdit na kole.

Roman

Čtvrtek, 16 Leden 2014 21:03

Mara

to Marek:

Halavně nezapomeň poslat po Mlčochovi tu nádrž!!!

Středa, 15 Leden 2014 16:07

Marek

to Roman:

Právě jsem se na všem domluvil s Mlčochem Wink

Díky Radku! Cool

Úterý, 14 Leden 2014 14:37

Marek

to Roman:

Díky za odpověď na poslední chvíli :-/

Zítra odlétáme, takže není co promýšlet. Od léta jsem měl rezervovaný termín v prosinci. Vlasní neúčast mě také nijak netěší. Tak snad mi Franta nějakou cen uschová? Nebo ty.

 Spíš už nestihnu ten štítek :-(

Jdu to zkusit nějak pohonit. Marek

Úterý, 14 Leden 2014 14:33

Roman

to Marek:

prosím Tě, nalep jmenovku pro rok 2013, ať to nemusím na poslední chvíli řešit já, přelešti a pošli po Mlčochovi. Ještě se s ním naposledy vyfotím. Problém je že Franta asi počítal s tím, že pošle objednané ceny po Tobě. Tak to musím vyřešit jinak. Škoda zkus to ještě promyslet, opravdu velká hvězda Kameňa a bude chybět, to se mi nelíbí. Jinak Ti co nepřijedou, udělají velkou chybu, letos jsou dárečky extra vydařené.  Roman

Úterý, 14 Leden 2014 10:21

Marek

to JURY:

vážená JURY, posílal jsem vám oběma meil informující o mé neúčasti na lednovém vyhlášení Moravského Kameňa 2013, ale bez odezvy. 

Informujte mě, jak naložit s putovním pohárem. Je tu možnost, že bych ho mohl ve středu předat Mlčochovi a ten by ho na vyhlášení dovezl. Nebo si ho mám polepit, otřít prach, vyfotit se s ním a uveřejnit foto?

Díky za rychlou reakci. Marek M.

Pondělí, 13 Leden 2014 16:00

LadaT

Tomáš: půlka té loučky je CTR, takže se musíš posunout na tu stranu, kde CTR není. Jinak se tam startuje jenom několiktrát v roce, protože musí foukat SV-V-JV, jinak startuješ proti drátum el. vedení nebo bežíš do mírného kopečka.

Pondělí, 13 Leden 2014 09:35

 

Display Num « ZačátekPředchozí11121314151617181920DalšíKonec »JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
Powered by Phoca Guestbook

Tak toto je moje práce v Joomle. Snad se bude líbit.