Domů Moravský KAMEŇ 2009

Akce v luftě

Žádná akce v luftě :-(

Languages

Languages
TOPlist

Moravský KAMEŇ 2009
Logo Kameň


Nej článek Kameň 2008 Tisk Email
Hodnocení uživatelů: / 2
NejhoršíNejlepší 
Přátelé, kamarádi

Dluhy mají být splaceny a začít KAMEŇ 2009 a nevyhlásit nejlepší článek za rok 2008 je přinejmenším sprosťárna. Jako nejlepší JURY jednohlasně a bez protestu vyhlašuje článek od Mlčocha. Má to vtip, pěkně popsaný let a navíc nám vyhrožujeSmile. Hodnotili jsme pouze článek, ne Mlčochovu snahu stát se největší petardou na obzoru, nebo snahu perořízkem odhodit hlavní padák.
Takže Mlčochu gratulujeme, a neboj slíbenou Proksovici dostaneš (vždyť ti ji hlídám) a není to vše, od Sky máme pro tebe pytel a ledvinku (obojí máš prej chabrus)Laughing  Tak a toto je ten nej článek roku 2008.........
Celý článek...
 
Hlásím let do Kameňa: Berka Tomáš Tisk Email
Hodnocení uživatelů: / 5
NejhoršíNejlepší 
Tak s Romanem makáme na dokončení příprav na spuštění Kameňa 2009, všem rozhlásíme že ještě není spuštěn, Berkovi 3x a ejhle kdo nás zase překvapil. Hlásím let do Kameňa já Tomáš Berka, není to na zkoušku, chci být první a první. Dostal vynadáno po telefonu ať dá pokoj, za 30 min. zvonek Tomáš ve dveřích a že tady mám flešku, kdyby to nedošlo mejlem a pár švestiček z vlastní zahrádky. Co už s ním, stejně mu to neuznáme, nemá célkovou délku tratě, Kameň ještě není spuštěn, ale švestky se hoděj. Na druhou stranu tady máte příklad kde udělal chyby v nahlášení a jak na to. a vo tom to je Proksík
Zpráva o letu:  Tak jsem si řekl, že prubnu přihlášku do Kameňa, abyste neřekli, že vítěz KAMEŇA 2008, už na to kašle. Letos Vám to určitě zadarmo nenechám a budu bojovat. I když mně Roman nenápadně naznačil, že si něco najde a že to moje jméno dvakrát vyrejvat na pohár nebude. Nicméně jsem bojovník a lehce se nevzdám. Sešli jsme se v hojném počtu na Brněnské přehradě. Kecalo se o všeliščem, ale jedinej já jsem mněl funkční fo´ták a mohl fotit. Toho jsem náležitě využil a hned si i něco nafotil do Kameňa. 
Celý článek...
 
Tak to vozkóšíme né Tisk Email
Hodnocení uživatelů: / 6
NejhoršíNejlepší 

Přátelé kamarádi

Přípravy na Kameň 2009 vrcholí, byl zveřejněn formulář na odesílání letů. (Nahlásit let) Prosím vyzkoušejte ho (zkuste odeslat zkušební let, nezapomeňte vyplnit emai a přiložit nějaké to foto zabalené do ZIP složky max.6Mb).

Měl by vám dojít email s obsahem co dojde nám, tak mi prosím pomozte to voprubovat jestli to šlape.

To že tam nesó háčky a čárky není žádná křivá válka na Vás Kameňáky, ale voni ty programy na odesílání to nějak negómó. Vy ale pište vše normálně na vyplněná data to nemá vliv.

Winka vo tom to je Proksík 

 
« ZačátekPředchozí123DalšíKonec »

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Tak toto je moje práce v Joomle. Snad se bude líbit.