Domů Seznam článků 2008 Proksík Vánoční nadělení na Falconu

Akce v luftě

Žádná akce v luftě :-(

Languages

Languages
TOPlist

Vánoční nadělení na Falconu Tisk Email
Hodnocení uživatelů: / 10
NejhoršíNejlepší 

 Po zkušenostech z minulého roku, kdy jsem auto po příjezdu musel kompletně zrekonstruovat a zbavit radiace, padla volba na Kamila jakožto šoféra. Ten po vyslyšení naší prosby s radostí souhlasil a že mu nevadí když veze inteligenci a že se rád dozví něco z našich hlubokých myšlenek. Žízeň ve voze jsme utěšili douškem pramenité vody a v duchu pokárali kořalečníky.

Po příjezdu na letiště a uvítání se s kamarády koukáme na filmy, pojídáme chléb a popíjíme chladné podmáslí. Když začala znělka spotu z relace Brněnské 1TV, kde jsme s Laďou Palečkem ze sebe dělali kašpary (a toto video bylo určené pouze pro sponzory a budoucí generace a nemělo se dostat na veřejnost) začal jsem se bát o trapas. Dušan, ale nezklamal a parodie se mu opravdu podařila. Velká škoda ztráty Tomova DVD, myslím že by zabodoval.

Roman vyhlásil výsledky soutěže MORAVSKÝ KAMEŇ, rozdal hodnotné ceny za které moc děkujeme. Sláva a čest vítězům a hlavně všem zúčastněným. Soutěž se povedla a poděkování za ni alespoň já vyjádřím účastí a snad i lepším místem v Kameňu 2009. No a potom už následovala jen přátelská rozprava s kamarády, večerní motlitba a zasloužený spánek. A nebýt zlých a zákeřných kořalečníků, kteří mi stále měnili mou oblíbenou Hanáckou kyselku za ohnivou vodu, nemusel jsem tady psát takový bludy.

 

 VŠEM VÁM PŘEJI KRÁSNÉ PROŽITÍ SVÁTKŮ VÁNOČNÍCH A MNOHO ÚSPĚCHŮ, ŠTĚSTÍ A ZDRAVÍ V ROCE 2009.  A vo tom to je Proksik

 

 

 

Tak toto je moje práce v Joomle. Snad se bude líbit.