Domů

Akce v luftě

Žádná akce v luftě :-(

Languages

Languages
TOPlist

PPG Sura
 

Motorový paragliding - kurzy motorového paraglidingu, prodej potřeb, poradentsví 

Vítáme Vás na stránkách motorového paraglidingu. Pokusíme se s Vámi podělit o své dlouholeté zkušenosti a poradit Vám při výběru vhodného vybavení. Pomůžeme Vám překonat první kroky v tomto sportu a získat první cenné zkušenosti.

Létání pro radost

Létání je odvěkou touhou člověka a snad každý z nás někdy v životě sledoval ptáky pohybující se po obloze a záviděl jim volnost a ladnost pohybu a aspoň na malou chvíli zatoužil spatřit svět z ptačí perspektivy. Díky těm, kteří v minulosti po tomto pohledu toužili víc než ostatní a dokázali se vyrovnat se všemi nástrahami a nedali se odradit neúspěchy a mnohdy tvrdě získanými zkušenostmi se dnes můžeme tímto pohledem potěšit i my ostatní a bezpečně se oddávat svým dětským snům o létání.
 
Kurzy motorového paraglidingu:

Kurzy budou pořádány individuelně po dohodě s každým zájemcem s přihlédnutím k jeho časovým, fyzickým a ostatním potřebám. Do kurzu je zapotřebí pevná obuv, vhodné oblečení, rukavice a hlavně lékařské potvrzení od určeného leteckého lékaře(viz. seznam na stránkách LAA ČR).
Kompletní vybavení bude účastníkům kurzu zapůjčeno. Pro případné zájemce možnost využití vlastního vybavení.
Místa konání kurzů: Brno, Bošovice, Vyškov, Prostějov, příp.další dle dohody. 
 
Kontakty:

Tel.:607 162 069 E-mail: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript  Šaratice Dvorek 171 
 
 
 

Tak toto je moje práce v Joomle. Snad se bude líbit.