Domů Seznam článků 2013 Proksík NĚKDO POTŘEBUJE POMOC !!!

Akce v luftě

Žádná akce v luftě :-(

Languages

Languages
TOPlist

NĚKDO POTŘEBUJE POMOC !!! Tisk Email
Hodnocení uživatelů: / 30
NejhoršíNejlepší 
alt

Přátelé kamarádi, piloti, pilotky

tentokrát trochu z jiného soudku.  Bylo tady hodně hromadných akcí, (hromadný start, přelet republiky, let do kameňa) a co tak hromadně někomu pomoc. Na internetu a v televizi se pravidelně zobrazují výzvy k pomoci pro někoho kdo ji moc potřebuje.  Já narazil na toto: Petra Slaviková , ta - A NEJEN TA!!! potřebuje kostní dřeň. Chybí obojí, dárci a peníze. Jak se stát dárcem si každý najde na internetu, já vás prosím o zaslání DMS. Akce bude zobrazena jako Akce v luftě s platností rok. Budu moc rád pokud na tuto akci se Vás nahlásí co nejvíc a samozřejmně pošle DMS.

Pomoci můžete zasláním dárcovské SMS - DMS KOSTNIDREN, jež stojí 30 Kč, z čehož na podporu registru putuje 27 Kč. Při použití hesla DMS ROK KOSTNIDREN váš operátor za vás pošle automaticky během roku jednu DMS měsíčně. Obě hesla lze poslat na telefonní číslo 87777.

Trocha matematiky:Na tomto serveru je zaregistrováno a 526 pilotů, pokud každý pošle jednu DMS, složíme se na 14 202kč, no a kdyby tu roční, tak darujem 170 424Kč. Třeba se nám létajícím podaří z ležícího udělat chodícího.

Wink přátelé a tentokrát víc než kdy jindy ... a vo tom to je, Proksík

http://www.kostnidren.cz/

https://www.facebook.com/NadaceKostniDren

http://www.novinky.cz/zena/zdravi/315216-nad-leukemii-uz-jednou-zvitezila-nemoc-se-ji-ale-vratila-ted-potrebuje-pomoc.html

http://www.kostnidren.cz/nadace/index.php?id=160

http://www.kostnidren.cz/nadace/index.php?id=388

http://www.kostnidren.cz/nadace/index.php?id=351

http://www.kostnidren.cz/nadace/index.php?id=350

 

Tak toto je moje práce v Joomle. Snad se bude líbit.