Akce v luftě

Žádná akce v luftě :-(

Languages

Languages
TOPlist

Ahoj kamarádi! Tisk Email
Hodnocení uživatelů: / 19
NejhoršíNejlepší 

Už pár týdnů přemýšlím o tom jak bych Vám všem, kteří něco pořádáte a organizujete pro Ty druhé, poděkoval. Nejprve jsem přemýšlel o soutěži, ve které bychom hlasováním a přidělováním  hvězdiček  vyjádřili míru díků a spokojenosti za zorganizovaní té které akce, prostě mohli jsme tu mít „krásnou soutěž“, ale nakonec  jsem si řekl ne.

   Už to, že někdo najde trochu času a odvahu, napíše do „akce v luftu“ že jde někam lítat, pozve tam ostatní je skvělé a patří mezi vítěze naší soutěže.  A co teprve Ti co za nás sedí na schůzích  LAA, kryjí nám záda, dělají instruktory, techniky, inspektory a starají se, abychom mohli dál „bez starostí lítat“... Nemněli bychom při této příležitosti zapomenout na výrobce techniky, kteří ve většině případů dělají charitu a jen z velké lásky k motorovému létání vyrábějí stále nové a nové mašiny, která nás dostávají bezpečněji a spolehlivěji do vzduchu a je to jak o krosnách, tak o padácích.

Laughing  marcello

 Nezapomeňme na „kameňáky“, ty co „do toho jdou první“, zkoušejí nové mety a cíle, abychom  mohli mi ostatní létat rychleji, bezpečněji a dál.  Jiní žehlí průsery kamarádů, kteří se hold někde  zapomněli,  naštvali myslivce nebo někoho jiného případně se jim povedl nějaký“ jiný kousek“...
   A co ti co organizují Ligu nebo pořádají soutěže, řeší naše průsery při „couvání za letu“, připravují disciplíny, shánějí ceny, zmermomocňují sponzory, dělají maršály, modlí se, aby se nic nestalo...    A co teprve Ti co pořádají slety, nebo nás zvou, jen tak na polítání a posezení- to je práce obětavá, která nikdy nekončí, finančně a časově náročná,  nedoceněná ale námi, piloty  moc milovaná...
  Jiní pro větší slávu českého motorového paraglidingu sahají na dno svých sil, riskují zdraví na závodech všeho druhu, připomínají světu, že tu jsme a že s námi Čechy s chlapy i ženami musejí počítat.
Nerad bych zapomněl na baviče, bez kterých by ty naše akce nemněly tu „šťávu“. Zvláštní pozornost bych rád věnoval  ajťákům -obětavcům  co se starají o weby, naše naprosto totální a neustálé spojení a informace, bez nichž bychom toho tolik nedokázali a všechno  to bylo o moc těžší... a hlavně-bez nichž bychom si to už neuměli ani představit...    Nakonec bych chtěl zmínit všechny poctivé piloty, kteří při létání myslí i na Ty druhé, a létají tak, aby jsme zítra mohli létat i mi, všichni ostatní.

   Mezi náma chlapama je normální, že si moc okázale neděkujeme, ale vedle většiny z nás jsou i krásnější polovičky, bez jejichž pomoci a podpory by to všechno asi nešlo.
  Tak mě dovolte, abych co nejokázaleji poděkoval alespoň jim a popřál, aby se  Ti jejich skvělí chlapi vždycky vraceli z lítání spokojení a vysmátí i v roce 2013.

Laughing Vyřiďte jim to prosím  - marcello

 

Tak toto je moje práce v Joomle. Snad se bude líbit.