Akce v luftě

Žádná akce v luftě :-(

Languages

Languages
TOPlist

Akce a místa Tisk Email
Hodnocení uživatelů: / 0
NejhoršíNejlepší 

Já

Přátelé kamarádi, na vaši žádost Vám představuji další rozšíření tohoto webu. Jedná se dvě vzájemně propojené komponenty a to AKCE a MÍSTA.
Není to nic složitého, ale bude potřeba se naučit to ovládat, proto doporučuji si přečíst tento úvodník (Tišnováci 3x)

Nejprve k místům: Já založil pouze Smradlavku, takže pokud chci nahlásit akci, založím prvně místo, jestliže už bude založeno Tome, tak jej znovu nezakláme. Bude dobré vyplnit u místa všechny známé podrobnosti, včetně nahrání obrázku (max 100Kb) a do www dejte adresu z letecké mapy na serveru mapy.cz.

Zakládám akci: Prvně se zase mrkněte jestli už ten den stejnou akci nezaložil váš kamarád (v tomto případě akci otevřeme a dole je přihlásit se na akci).
Jestliže zakládáte novou akci vyplňte formulář, popište co se popsat dá, vyberte kategorii (večerní polítání, slet atd..) a uložte. Druh akce (tzv. kategorie) JDU LÍTAT, JSEM TADY, bude sloužit k dohledání případně ztraceného pilota. Bude dobré do této kategorie hlásit každý sólový let, vyplnit jméno, čas a datum letu, barvu padáku, a trasu letu. Jestliže se večer nevrátíte domů, bude jednoduší uřčit, kde přibližně jste.

DŮLEŽITÉ: PŘIDÁVAT AKCE, MÍSTA A HLÁSIT SE NA NĚ JE POVOLENO POUZE REGISTROVANÝN A PŘIHLÁŠENÝM UŽIVATELŮM. PŘIHLÁŠENÍ JE V LEVO POD MENU DISKUZÍ (kdo nemá účet ať si jej vytvoří, kdo zapoměl heslo funguje obnova). Toliko teorie, jde o testovací a díky Vám předčasně spuštěný program, takže prosím připomínky na email Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript

Ať se Vám to líbí a je ku prospěchu, a vo tom to je Proksík.

 

Tak toto je moje práce v Joomle. Snad se bude líbit.