Domů Seznam článků 2011 Proksik SLET CHROUSTŮ NA ČERVENÉM POTOCE 2011

Akce v luftě

Žádná akce v luftě :-(

Languages

Languages
TOPlist

SLET CHROUSTŮ NA ČERVENÉM POTOCE 2011 Tisk Email
Hodnocení uživatelů: / 6
NejhoršíNejlepší 

Už rok si každou volnou chvilku užívám sluníčka, vody a písku (trochu to kazí cement a vápno). Nastal čas si trochu vodfrknót a tak se moc těším na tradiční největší slet motorových padáků. Jedu letos s Pájou, trochu se diví, že si nechystám plavky a hrabu se ve skříni s nápisem hory a věci na výlov rybníka. Po příjezdu (já to pochopil a jel tou bránou i samolepku mám) a uvítání, mne už 15tý člověk gratuluje k narozeninám, které jsem měl před měsícem, na stánku visí plakát „Proksik má narozeniny“, jdu najít toho blbce Berku a nakopat ho do řiti. Stan je postaven, fučí jak prase, Tom jde lítat. Po jeho letecké ukázce již nikdo další o letu neuvažuje, ale Tomáš to má fakt v ruce, to se musí nechat. Večírek končím něco po půlnoci. V rámci asi legrace mi Tom stáhl auto přes dveře kurtnou a vše co se dá polepil izolepou. Po odlepení zůstává lepidlo z izolepy na autě. Z auta to doma snad benzínem dostanu, horší to bude z novýho stanu. Ráno stejný fičák, ale ještě s mrholením. Chorche předvádí to co večer Tom (né tu izolepu), taky to má fakt v ruce. Dopoledne začíná Náčelníkova pakárna. Dopředu je to cinknutý, nepomáhají naše protesty a věcné argumenty. Před každou soutěží přebírá pokladník SPV balíčky od členů domorodého týmu.

a vo tom to je Proksík …vzdůůůch


Odpoledne si jdeme prohlédnout místní bunkry, promítání a poslechnout přednášku o hadech. Každý odvážný si mohl pochovat hada a ti méně odvážní alespoň hadici od firmy Gardena. Venku se počasí konečně rozhodlo a místo mrholení začalo hustě pršet. Náladu to nezkazí, svařák teče proudem, vyhlášují se výsledky zmanipulované soutěže a jak se dalo očekávat vyhráli domorodci. Živá (skoro dechová) kapela byla uplacena, ať toho nechají a nahrazena produkcí písní z 80. let. Pro ženský vyhlásili nedobrovolnou soutěž v tanci. Kudrnáč řekl „a teď si vyberu první tanečnici“ Pája rychle otočila hlavu, aby ji neviděl a tak byla vybraná jako první soutěžící tanečnice. Vyhrála velkou krabici čajů, což Gripen zhodnotil „toto budeš chcát ještě měsíc“. Zábava se rozjela, jedlo se, pilo se a bylo nám fajn. Ráno pro změnu prší a po nočních deštích se mi moc hodí to oblečení na výlov rybníka. Balím to a v 9:00hod jedeme domů. Vždy jsem se moc smál dovětkům, počasí nic moc, ale bylo to super, ale ono na nich něco bude.
Kdybych to zhodnotil, stálo to úplně za hovno, zima byla, foukalo, pršelo, ale na druhou stranu, moc jsem se nasmál, byl jsem mezi kamarády a bavil se a jestli pojedu příště? Určitě protože ten kdo nezažil, nepochopí. SPV děkuji

a vo tom to je Proksík …vzdůůůch

 

Tak toto je moje práce v Joomle. Snad se bude líbit.