Domů Seznam článků 2009 Proksík Povaleč roku 2009

Akce v luftě

Žádná akce v luftě :-(

Languages

Languages
TOPlist

Povaleč roku 2009 Tisk Email
Hodnocení uživatelů: / 0
NejhoršíNejlepší 

Povaleč roku 2009 - 352hlsů je to ŠIKEC, končím anketu a jedu na předání.

Ahoj Proksiku.
Jako každoročně touhle dobou mívám chřipku. Letos zaútočila dříve než jindy (takže to bude asi ta prasečí, páč je to chřipka jak prase), jejím vedlejším produktem bývá nějaká kokotina jako ta, co právě následuje. Udělej s ní co libo, tedy jako každoročně.
Jak se tak válím, napadlo mne, že bychom mohli jako protiváhu nejlepšího lítače v Kameňu vyhodnotit největšího povaleče v lítání. Takový povaleč se rozhodně sám nebonzne. Takže si to představuju následovně.
Od uzávěrky Kameňa, asi měsíc před jeho vyhlášením tedy v době kdy už je známo kdo a co nahlásil, bychom mohli vyhlásit soutěž o Povaleče roku. 
Piloti by sami udělali nominaci několika „povalečů“. Měly by to být známější osobnosti, jakési ikony v povalečství, a potom by obec čtenářská hlasovala, kdo je největší povaleč. A že jich je letos pořád hodně… Součástí hlasování by mohla být i diskuze, proč toho či onoho „povalečem“ volit či ne. Pochopitelně by nebylo možné nominovat někoho, kdo něco ulítnul do kameňa, ale právě kohokoli kdo nic nenahlásil. A vo tom to je.
Jako cenu pro vítěze mám nachystané krásné, co krásné, překrásné pochopitelně nové papučky s medvídkama a „kapku alkoholu co zabíjí strachové buňky“.
Anti-cenu „Povaleč roku 2009“ bychom předali vítězi při příležitosti vyhlášení Kameňa 2009 na Falkonu. 
Jako první nominaci na  Povaleče roku 2009 navrhuji : Ing.Romana Pavlíka zvaného Drobek (tedy pokud nic nenahlásí)
Vzhůru dolů zdraví  Marcello
Přátelé, kamarádi
K tomuto není co dodat a maximálně to naplňuje myšlenku tohoto webu (piloti sobě). Takže jen organizačně, nominace bude probíhat zde na diskuzi, stačí napsat Já Proksík nominuji na cenu Povaleč roku 2009  třeba Vítka Šikulu (šikiho) protože se dřív vymlouval na stavbu baráku ale už má postavíno a nelítá.
Během týdne tady bude anketa kde budete moct klikat a dávat hlasy nominovaným povalečům.  
a vo tom to je Proksík 
 

Tak toto je moje práce v Joomle. Snad se bude líbit.