Domů Moravský KAMEŇ 2009 Hlásím let pilot: Daniel Trochta

Akce v luftě

Žádná akce v luftě :-(

Languages

Languages
TOPlist

Hlásím let pilot: Daniel Trochta Tisk Email
Hodnocení uživatelů: / 7
NejhoršíNejlepší 
Poletování okolo domácího hnoje mě již naplnilo tak jsem se rozhodl že ptáček vyletí do světa. Abych mému letu dal nějaký smysl rozhodl jsem se jej letět podle pravidel Kamňa a pak jej tam přihlásit. S dvěma deci bílého jsem nad mapou študoval kudy kam. Jelikož jsem seděl v Telči na zahradě tak strt byl jasný: Telč. V okolí jsem našel lítačům známou Želetavu tak bylo první rameno tratě hotovo. Odsud mě vzpomínky vedly k Dačicím, které jsem zapsal jako OB 2, ale vzpoměl jsem si na Vlastu a tak jsem otočnák posunul ještě trochu na jih a zapsal Peč, abych Vlastu přeletem řádně podráždil (což se i povedlo a nejen jeho) 
Takže trojuhelník byl nachystán a severní vítr okolo 3m/s mě měl na 2 ramnenu trati pomoci a pak jsem předpokládal že to lehne a nazpět poletím v utichajícím severáku. No předpoklad moc nevyšel, ale výkon mého nového křídla mě domů donesl.
Před startem jsem poslal sms na velitelství PVOS Želetava že provedu narušení jejich soukromého CTR. Start v panujícím větru byl napohodu a již jsem prolítal startovním bodem a fotil jej. Očima jsem zapátral směrem na východ a vydal se na Želetavu. Před příletem jsem si všiml letícího stíhače vyslaného PVOS Želetava, namíříl na něj svůj fotokulomet a několika cvaky závěrky jej sestřelil. Zkusil mě chvíli stíhat, ale výkon mé Vegy mě dovolil udělat na něj dlouhý nos a odfrčet si vyfotit Želetavu. Odsud jsem zamířil na Dačice a s větrem v zádech jsem atakoval rychlost blízkou nadzvukové a takže cesta na druhém rameni trati uběhla rychle. Nad 2 otočným bodem jsem se trochu zdržel a zakroužil na pozdrav Vlastovi. Po otočení se do směru třetího ramene trati mi usměv zmrzl na rtech. GPS začala ukazovat okolo 20km/h. zkusil jsem sklesat níže, ale pořád stejné. Tak jsem se pohodlně usadil založil ruce v klín
  a vydal se na dlouhou poslední část letu. Před Telčí jsem nabral trochu metrů na přelet města a po chvíli jsem protl cílový bod. Zamířil jsem rovnou na přistávačku a několika otáčkami spirály proloženy pokusem o nějaký wingover jsem vyklesal a rovnou přistál. Po dvou hodinách jsem toho měl opravdu dost a prdel byla otlačena až běda, také káva před letem už se dlouhou chvíli hlásila že chce ven. Tak ještě šup vyfotit nádrž a honem domů dopít tu láhev bílého.
 
Pilot: Daniel Trochta
Padák: Vega
Motor: pultrabant
Datum letu: 25.5.2009
Cas startu: 18.33
Cas pristani: 20.22
Doba letu: 1.50
Start: Telč, zahrádky
OB1: Želetava
OB2: Peč
Cíl: Telč, zahrádky
Celková délka trate: 54,71 Km
Celková spotreba: 6,5 L
1. rameno SB-OB1: 16,8
2. rameno OB1-OB2: 22,5
3. rameno OB2-CB: 15,5
Nádrž na st...
Nádrž na startu Nádrž na startu
Start
Start Start
1.otočný bo...
1.otočný bod Želetava 1.otočný bod Želetava
celkový čas
celkový čas celkový čas
cesta pěkně...
cesta pěkně ubíhala cesta pěkně ubíhala
OB2
OB2 OB2
2. otočný b...
2. otočný bod Peč 2. otočný bod Peč
cíl se blíž...
cíl se blíží cíl se blíží
Cíl
Cíl Cíl
Mapa
Mapa Mapa
náměstí v T...
náměstí v Telči náměstí v Telči
pohoda na p...
pohoda na palubě pohoda na palubě
Nádrž po př...
Nádrž po přistání Nádrž po přistání
zámek Dačic...
zámek Dačice zámek Dačice

 

Tak toto je moje práce v Joomle. Snad se bude líbit.