Domů Seznam článků 2009 Proksík Kdopak to tu dělá bordel

Akce v luftě

Žádná akce v luftě :-(

Languages

Languages
TOPlist

Kdopak to tu dělá bordel Tisk Email
Hodnocení uživatelů: / 0
NejhoršíNejlepší 

Přátelé, kamarádi

Trochu zamrzí zjištění, že i přes snahu pro Vás něco udělat se najdou tací, co netvoří nic, o kritice mluvit nelze, jeho příspěvky do diskuze vždy jen provokují a svoji sílu schovává za anonymitu internetu a ubohá sprostá slova.  Nechci být ten kdo ukáže prstem to je on, jen zde níže zveřejňuji příspěvky od autora se stejnou IP adresou. Závěr ať si udělá každý sám. (řazení: nejnovější nahoře)

Od: Pavel IP adresa pisatele: 90.177.80.67 po 23.3.2009 17:08

Já.

Jsi debil nebo co? Žertovat na tak vážné téma může jenom debil, což jsi asi tak 3x.

Od: Pavel IP adresa pisatele: 90.177.80.67 po 23.3.2009 17:08

foglicek.

Nejde o rychlost, jde o bezpečnost, proto je reflex křídlo budoucnosti, ne ty mrchy, co dělá němec.

Od: Pavel IP adresa pisatele: 90.177.80.67 po 23.3.2009 17:07

Šulda:

Oni nemají důvod něco vysvětlovat, když budou chtít tak udělají co budou chtít a s němcem, jak správně píšeš fašistou, si vytřou prdel. Za takové lži by se mělo střílet a aspoň by jsme jim neměli žrát i s navijákem. Ale más pravdu, tady mezi těma českýma kokotama se moderního vývoje nedočkácš

Od: Pavel IP adresa pisatele: 90.177.80.67 ne 22.3.2009 20:36

Ještě k reflexům... Konzultoval jsem článek němce a marcella, co je na skaj stránkách, ptal jsem se na názor poláků, co na reflexexh lítají, potvrdili mne, že je to blbost, reflex může být certifikovaný jako EN A stejně poletí klidně 70 km za hodinu. Je to zase jedna další lež, kterou tady němec krmí ucho všem, kteří jsou ochotni ty jeho lži žrat a posrat se z něho samou uctivostí. Je načase, aby svoji neschopnost přestal vysvětlovat aerodynamikou... Reflex neumí vyrobit a bude tady blbě kecat a vy budete tleskat ručičkama jako stádo debilních ovcí...

 

Od: skokan IP adresa pisatele: 90.177.80.67 čt 12.3.2009 16:52

Hrdinove, to jste mne to natrely. Na tom, ze tomas  lezes do prdele firme aby jsi mel vyhody nic neni, asi si nedokazes na sebe ani vydelat, asi jsi nejake uboha socialka. Poradto nic nemeni na tom,ze je to propaganda, reklama a hnus a jak vsichni pochipi hezky slovicka neudelaji kopii a letajich hnusu a chrchlu poradnej brus. A to ze ti isitatni firmi nepsali znamena, ze maji dost prace, abi se nepousteli do kkomunikace s idiotem ze skaj.

Od: Skokan IP adresa pisatele: 90.177.80.67 út 10.3.2009 20:21

TOM

Radejis mel zverejnit neco o medu, to, ze litas na jejich padaku neznamena, ze jim musis lezt do prdele a zverejnovat jejich lzi a propagandy... Ten nemec se jmenuje spravne nemec, skoda, ze neni ministrem propagandy nejake rise,  treba te treti... Dosts mne sklamal, zes to zverejnil

 

Od: Petr (jiný) IP adresa pisatele: 90.177.80.67 po 9.2.2009 14:11

Mne zase zaujaly stále probírané reflexy... Antea je prece krídlo s reflexnim profilem, i kdyz firma nikde tuto zkusenost nezverejnuje... (Na pozadani mne poslali elektronicky jedno zebro). Cemu prosim rikate \""s reflexnim profilem\""... Co musi byt na profilu \""reflexniho\"", aby byl reflexni????

 

Od: Petr IP adresa pisatele: 90.177.80.67 ne 8.2.2009 20:30

Jasně, nejprodávanějším autem u nás škodovka, tak si ju kup, protože to rázem vypovídá o jejích nezměrných kvalitách... V Indii si kup auto TATA, to bude taky dobrý, protože jich v Indii prodají víc než Toyota na celém světě....

 

Od: Kamil Janků IP adresa pisatele: 90.177.80.67 čt 15.1.2009 18:12

Ahojte, jsem začátečník čerstvě po kurzu. Mnohokrát jsem již s mnohými z Vás konzultoval svoji výbavu, chtěl jsem něco od SKY, protože se mne líbí jejich ANAKIS a čekám na něj. Dostal jsem ale i nabídku na VEgu 2. Stavil jsem se za Šikim, abychom si o tom promluvili, říkal, že od SKY nic nebrat, že používají prošlé materiály, že jejich kvalita konstrukce a výroby nestojí za nic a že jsou to nejhorší lidi v republice.

Asi je to osobní, ale mám možnost si ověřit kvalitu materiálů? Asi si koupím Vegu, tohle mne dost vyděsilo. Poraďte.

 

Od: Michal IP adresa pisatele: 90.177.80.67 út 22.7.2008 7:53

Pro Němce ze SKY:

Asi by jste měli vědět, že organizátoři na MČR naštěstí přestali distribuovat Váš katalog. Udělali to pro Vaše dobro. Asi by jste si měli otevřít papírnictví, ne dělat do padáků. Jen taková přátelská rada. O co Vám jde v tom katalogu, to nikdo nepochopil. Ale to vám nevadí, že? Michal

 

Od: Petr Juchelka IP adresa pisatele: 90.177.80.67 čt 10.7.2008 8:46

Protože jsem tady našel jen nejasné odpovědi, napsal jsem rovnou do SKY... Zde je jejich odpověď. Ani ta mne moc neuspokojila  opravdu nevím, ci si tom všem myslet.

Vážený pane Juchelko,

těší nás Váš zájem o paraglidingovou výrobu, a pokud máte zájem, jste u nás vítán, abyste se na všechno podíval sám, těžko Vás mailem přesvědčím, že ve výrobě nepodsouváme na jisté padáky horší materiály a podobně. (Upřímně řečeno, nevím, co pojmem druhořadý materiál myslíte.)

 

Ale než Vám odpovím na otázky, rád bych zdůraznil, že je mne silně proti mysli mailem obhajovat sám sebe a práci kolegů a celé naší společnosti. Jedinou naší \""pravdou\"" je to, co děláme, rozhodně ne to, co se někde objevuje na netu nebo někdo něco říkal. Jistě pochopíte, že obhajoba proti „někdo něco říkal, že podvádíte“ je dost těžká a osobně jsem sám pro sebe vyhlásil mlčení vůči všem fórům a pomluvám. Ale napsal jste mne osobně, osobně Vám tedy odpovídám.

"1)        Materiály"

Požíváme SKYTEX (v mnoha gramážích, mnoha zátěrech – včetně silikonového), samozřejmě jenom 1. Jakost. Momentálně testujeme Gelvenor a Sofiletu a pracujeme s firmou Contender nd výrobě lehké a neprodyšné tkanin s odolností proti stárnutí. Než tohle nové materiály pustíme do světa, bude nutno ověřit, že kromě toho, že jsou to materiály s dokonalou porozitou (nulovou), jsou to materiály stabilní a i po 700 hodinách provozu projdou pevnostním testem. Je velmi lehké se vrhnout na nový materiál a udělat lákavý marketing, ale pokud si chcete být jistý, jak tento materiál vypadá po hodinách zátěže, nezbývá než testovat a měřit a platit zkušebny a sledovat barvy a několik dalších zásadních vlastností tkanin.

"2)        JOJO a Nirvana"

Netuším, co máte na mysli a jak jsme mohli někoho poškodit. JOJO od nás dostává (nakupuje) vše, co si objedná a mnohdy i více. Jistě má jakákoliv firma v Čechách možnost objednat materiál rovnou u výrobců, my přece nenutíme JOJO, aby u nás nakupovalo materiál. Vše otázka „Proč poškozujete konkurenci….?“ Je podle mne minimálně na hranici slušného chování a slušných vztahů, protože nám automaticky podsouváte něco, co sám nemůžete vědět. Vzhledem k tomu, že jste o naší vině přesvědčen, nebudu se k tomu dále vyjadřovat.

"3)        LAA "

Podali jsme nabídku na výzvu a přihlásili se do výběrového řízení. Naše ceny kalkulujeme nákladově, na na základě nějaké úvahy typu „to ještě unesou“ nebo na základě zbytnělého sebevědomí. Naše ceny si dokážeme obhájit, a jaké ceny nabídly ostatní firmy, nevím.

A na závěr prosím osobní poznámku. My si ve SKY vážíme všech českých výrobců, kteří dokážou v Čechách vyrábět a sledovat vývoj a neutíkají do Asie nebo nepřejímají manýry některých světových výrobců. S kolegy z branže se známe a korektně vycházíme. Naše konkurence má velmi dobré produkty, ale asi se tomu budete divit, my  jsme rádi i za jejich dokonalé výrobky, protože nás to nutí dělat ještě lépe. Naše \""bitevní\"" pole je světový trh, naše české zákazníky si rozmazlujeme a jsme vděčni, že Češi nakupují u Čechů a SKY.

Nevím, zda Vás moje odpovědi uspokojí, ale nadále jsem připraven reagovat jenom na kvalitu naší výroby a našich produktů. K práci kolegů se vyjadřovat nebudu a proto ani neodpovídám na zbytek Vašich sugestivních dotazů. Pěkný den Martin Němec

Od: Petr Juchelk IP adresa pisatele: 90.177.80.67 po 7.7.2008 15:44

Přátelé, mám dotaz a snad mne v tom někdo udělá jasno. LAA vybírala materiál pro repre. V nabídce byla NIRVANA, JOJO a SKY a snad i další O to nejde. Jde o to, že jediné SKY nabídlo svoje ANTEI asi za 50 000, ostatní firmy nabízely padáky za více jak 70000. Ptal jsem se Machartové a Salavy, v čem je rozdíl v padácích. Téměř 40% rozdílu ceny je dost. Dostal jsem odpověď, že jsou to padáky z drohuřadého materiálu, že je to vyloženě nebezpečné křídlo pro motorový paragliding a že SKY se prostě jenom podbízí cenou a že křídla z jejich dílny nestojí za nic. To mne mrzí, protože pan Křivánek je například velmi solidní člověk a hodně dobře lítá a nechápu, proč zrovna on by se musel nechat kupovat.

Pak jsem objednal křídlo u Nirvany a dozvěděl jsem se, že Nirvana křídlo nemá včas připraveno, že je pro ně JOJO nevyrobilo. Volal jsem opět Machartové a ta mne sdělila, že nemají materiál, že materiál kupují od SKY a to jim nevyšlo vstříc a nedodalo jim něco ze svých zásob. Takže co je to za materiál? Co je druhořadý materiál? Má Berx taky druhořadé křídlo? Mám české firmy rád, ale tohle mne něčím zavání. Víte o tom něco? Petr Juchelka, Kyjov

 

 

Tak toto je moje práce v Joomle. Snad se bude líbit.