¨
Logo Proksik
Proč smrdět doma, když můžem do luftu. (J.C)   ČEBÍN AIR FORCE  http://www.proksik.cz   ;       přidat k oblíbeným                                      ČVP - MAPA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tlacitko

TOPlist

OPRAVDU SE DÁ JÍT DO LUFTU I PO ŠESTÉ HODINĚ RÁNO 

O lítání ráno jsem již četl. Tuto skutečnost jsem pojal jako naprosto neslučitelnou s mým životem. Středeční odborná schůze Čebínského letectva v restauračním zařízení mi tento pohled radikálně změnila. Ve čtvrtek 5:30hod (ráno!!!) prý jdeme, bude to tutový a jestli nejdu su srab a čert ví co ještě. Výmluvy nepomohly, hrozby taky ne a pod pohružkou mediální ostudy jsem souhlasil. V 5:00 budík, oblíkat, nakládat  hybaj na Smradlavku.
Trochu mě zaskočila rosa, kterou v 18:00 nevídám a, že jí bylo požehnaně. Start i za bezvětří na jedničku, tak s Kamilem nasazujeme kurz Brněnské Glóbus. Další a to velmi příjemná změna oproti lítání navečer je, že to opravdu ani nedrnclo. V podstatě jsem musel sáhnout na řízení jen při změně kurzu a přistání. Z Globusu luftujem přes Medlánky,  PRIGL, Jinačovické plac pro golf (tam jsme poctivě letěli bokem Romane), Moravské Knínice na Čebín a pak honem nasr.. rozezlít Tomáše do Tišnova. To se povedlo na výbornou. Nejen že nás viděl, ale ještě než jsme dojeli domů, už psal do diskuze, smolil článeček na Berxovky a posílal SMS o započaté válce. No kdo si hraje nezlobí.
Chvíli jsme ještě letěli na sever a po pár zadrncání otáčíme zpět na Smradlavku. Tam trochu zablbnout a hlavně bezpečně přistát. No byl to opravdu luxus, všem vřele doporučuji a alespoň za sebe ráno neletím určitě naposled.

a vo tom to je Proksik