¨
Logo Proksik
Proč smrdět doma, když můžem do luftu. (J.C)   ČEBÍN AIR FORCE  http://www.proksik.cz   ;       přidat k oblíbeným                                      ČVP - MAPA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tlacitko

TOPlist

Zavírání nebe nad Smradlavkou

Původně jsem nechtěl psát žádný článek, ale Tom opět nezklamal, něco si přidal, někde ubral, hodně popustil uzdu jeho nezkrotné fantazie a výsledkem byl článek o akci na které jsem asi nebyl.

Takže k faktům: Bylo to na Smradlavce, sešli jsme se 4, a Tomáš se na začátku furt blbě vyptával kam se poletí. Pravdou je, že odstartoval jako první, ale to jen pro to že jsme opět museli zhlédnout jeho letecké vystoupení ihned po startu. I ten vítr má svoji hrdost a tak po vstupu Berxe do luftu přestalo foukat úplně (za to ti Tome děkujeme). Start tentokrát na druhý pokus, ale přece. První cíl náš krásný Čebín, kde měla probíhat dětská drakiáda. Bonbóny nacpaný v sedačce, Čebas na dohled, druhý udatný pilot ČEBÍN AIR FORCE Kamil na pravém křídle, akce může začít. Bohužel jak jsem již psal s tou hrdostí větru, nezkazil Tomáš jen nám první start, ale i dětem jejich drakiádu. Bonbóny nebylo na koho házet (a ani by jsme to neudělali, protože se to nesmí), tak hajdy pozdravit Marka v Tišnově na stavbě (Mara si staví domeček, po prohlídce asi 42+1). Divný zvyky mají Tišnováci, mávat na kamarády vidlemi. Chvilku jsme se ještě flákali po okolí, pár průletů nad Smradlavkou, Tomáš normálně přistál, aniž by se pokoušel kohokoliv sestřelit, to až doma na PC v Adobe Photoshopu se rozvine jeho bojovnost. Další pravdou je, že všem nám mrzli prsty jak svi.. hodně. No ještě že se najdou kamarádi co mě je polijí horkou kávou, to si potom od srdce zanadáváte. Tak už jen poskládat vercajk a zapojit se do debaty.

Ale poslední odstaveček v článku u Berxe nekecá a proto ho jen kopíruji.

Tož dobré to bylo. Kecali jsme ještě dlouho po západu slunce a dohodli jsme se, že jsme sice dnes nebe nad Smradlavkou uzavřeli, ale že je to škoda. A tak jsme si odhlasovali a nebe zase otevřeli. Byla by to škoda. Takže oficiálně oznamuji, že nebe nad Smradlavkou je zase OTEVŘENÝ.

A vo tom to je Proksík