ČEBÍN AIR FORCE / TIŠNOVSKÁ LETKA JEJÍHO VELIČENSTVA

Zde se můžete dočíst o sporech vedených mezi jinak velmi spřáteleným letectvem. Budou zde kopírovány (bez úprav) články z diskuzí. řazení - staré dole

23.11.2007 Zatím utajovaná fotografie výcviku, mladých, Čebínských diverzantů autor: akademik Berka

23.11.2007 Uvnitřku radaru na Smradlavce autor: akademik Berka   Foceno když si obsluha odskočila za našich 87,- Kč do hospody na polévku.

14.11.2007 Radar na Smradlavce autor: akademik Berka Zatím co Čebínské hordy, provokativně napadají naši letku Jejího Veličenstva, tak udatní piloti z Tišnova oprášili své kontakty s americkou armádou. A tak nám nad naší neoficiální startovní ploškou přibyly hned tři novinky.

 Za prvé a to je ta nejdůležitější, konečně máme nad startovačkou pytel.

 Za druhé , nad Tišnovem již není obávané TSA ( přeletový prostor armády ČR).

 No a za třetí  naší bezpečnost kolem Smradlavky hlídá originál Radar z USA. (bude foto)

 

Povedlo se nám odchytit skupinové foto části armády ČAF i s velitelem.  

 Z leva z vrchu: Jindra, PETR, Evžen, Gustav,Tibor, Bohdan, Jeremiáš, KAMIL, Jaruška, Aranka a Tadeáš. Uznáte, že tohoto osazenstva, se tedy, bát opravdu nemusíme.

Děkuji za prostor:akademik Tomáš

6.11.2007 Odvetná opatření, proti nasazení hrubé síly autor: Proksík  Na takovouto palebnou sílu jsme okamžitě povolali specialisty z řad zálohy.

....Kucí, jdeme na to?  

Již toto opatření bohatě stačí k obrovské přesile nad nepřítelem. Naši záložníci jsou specialisté na práci s kovem, hlavně jeho manipulací a transportem. Již tato úzce specifikovaná profese zaručuje, že než udatné letectvo vůbec vzlétne, nebude mít na čem.

6.11.2007  Drobná informace pro Č.I.A. Aby se Vám lehčeji hledalo. (není jedna) IQ – TEST..  autor: akademik Berka

Co udělá pilot ČAF, když na obzoru spatří zástupce Tišnovské Letky Jejího Veličenstva?

Info pro Americkou armádu: Tišnov najdete všude. Naši zástupci létají. A furt.

5.11.2007 Pověření velitelství ČAF číslo 0002/2007 autor: Proksík

VRCHNÍ VELENÍ MINISTERSTVA ÚTOKU ČEBÍNSKÝCH VZDUŠNÝCH SIL uděluje tento rozkaz: Agentuře Č.I.A. se přikazuje:v co nejkratším čase přesně identifikovat tzv. její veličenstvo letky z Tišnova (čtenář jistě ocení, že neurážíme soupeře malým písmenem v názvu obce). O této skutečnosti pořídit a doložit nejlépe video záznam.

VRCHNÍ VELENÍ MINISTERSTVA ÚTOKU ČEBÍNSKÝCH VZDUŠNÝCH SIL : ARMÁDĚ SPOJENÝCH STÁTŮ: děkujeme za nabídku Vašeho plonkovního radaru, pro lokalizaci nízko  a vysoko-letících padáků. Ta malá tečka na mapě na jih od Čebína je Brno, Tišnov je na sever. Jestliže nemáte podrobnější mapu, nenajdete jej. (vzdušná vzdálenost do 10km) Vaši nabídku o zapůjčení radaru neakceptujeme, náš soupeř svůj utajovaný let většinou pár dní předem prostřednictvím internetu vytroubí do širokého okolí sám.

01. 11. 2007 Ach jo Oprava  autor: Akademik Berka staženo z: http://www.caf.estranky.cz/clanky/moje-letani/zdrcujici-odhaleni

Rád bych reagoval na neoficiální zprávu o prověřování naší Tišnovské letky Jejího veličenstva.
Milí čtenáři a přátelé vzduchoplavby:
Jak jste si již zajisté sami všimli, tak čebíňáci mají prd co na práci a mýsto létání, vymejšlijou blbyny.
Na jejich nepodložený závěr mohu jen konstatovat, že Buckinghamský palác opravdu nic netuší o naší Tišnovské letce, ale přesto se o naši problematiku velmi hluboce zajímají a máme jejich 100% podporu. Jenom vysvětlování , kde že , to leží ten čebín, či co, mne na telefonech, stálo spoustu peněz a faktura bude čebínu předložena.
Nicméně pro čebíňáky: Jmenujeme se "TIŠNOVSKÁ LETKA JEJÍHO VELIČENSTVA" (zdůrazńuji ...TIŠNOVSKÁ). A s Anglickým veličenstvem máme společnou jen modrou krev a trochu toho majetku. Jinak vůbec nic. Proto chápu, že Tony Blair nic nenašel. Nicméně pozdravuje Šikeca.
Takže, čebíňáci, až budete zase hledat nějakou špinavost, tak se nejdříve spojte s námi a né s bulvárem. Děkuji.
Děkuji za prostor, Váš akademik Berka

01.11.2007 Zdrcující odhalení   autor: Kamil staženo z:  http://www.caf.estranky.cz/clanky/moje-letani/zdrcujici-odhaleni

Vážení návštěvníci, rodiče a přátelé stránek ČAF a celého Čebínského letectva vůbec, ač velmi zdrcen a překvapen, nemohu než nezveřejnit jinak přísně tajnou zprávu ČIA (Čebínská Informační Agentura). Zpráva zdrcujícím způsobem odhaluje pravdu o donedávna  zpřátelené sousední letce.

Nicméně posuďte sami. Kamil

OD: Vrchního velitele ČIA   PRO: Všechny členy ČAF   PŘÍSNĚ TAJNÉ!

VĚC: Tišnovská letka

Na základě pověření velitelství ČAF číslo 0001/2007 ze dne 1.6.2007, které ukládá ČIA ověřít původ a pravdivost informací a tvrzení některých pilotů sousední ( tzv. Tišnovské letky) o právu používat honosný název Letka Jejího Veličenstva, jsme povedli vyšetřování a to jak pomocí konvenčních vyšetřovacích metod, tak i s nasazením utajených agentů do vyšetřovaného prostředí. Agent s krycím jménem nasazený naší agenturou přímo do velitelství Tišnovské letky nepřinesl žádné použitelné informace, kromě plánovaného dobytí několika kolonií  Číně - tyto informace však přesahují zadaný rámec a budou archivovány pro případné pozdější použití. Zato však druhý agent s krycím jménem TB, nasazený naší agenturou 2 května 1997 přímo  do Buckinghamského paláce prinesl neočekávané informace. Po infiltraci dlouhodobě pracoval na jediném úkolu a to na přípravě a uskutečnění soukromého setkání s Jejím Veličenstvem a možností položit Jejímu veličenstvu jedinou otázku: " Je Tišnovská letka oprávněna honosit se titulem Letka Jejího Veličenstva?"       TB se svého úkolu zhostil s nevídanou pracovitostí, bohužel však při plnění zadaného úkolu tzv. melouchařil a přivydělával si jako předseda vlády. Vzhledem k jeho výsledkům však agentura na tímto "melouchem" zamhouřila očí. A po téměř desetiletém úsilí a melouchaření se TB podařilo zadaný úkol splnit. Na soukromém setkání s Jejím Veličenstavem královnou, po kontrole možných odposlechů položil zadanou otázku.  Odpověď byla pro nás naprosto zdrcující: "NENÍ, JE TO BLBOST"

Poté Její Veličenstvo vyjádřilo pobavení nad donebevolající drzostí Tišnovských letců. Tento výraz Jejího Veličenstva se našemu agentovi podařilo zachytit skrytým miniaturním fotoaparátem:

Obrazek

 

Tímto zjištěním, podloženým fotodokumentací považujeme úkol za splněný a budeme se plně věnovat navazujícímu  pověření velitelství ČAF číslo 0002/2007 , které ukládá ČIA ověřít "Které Její Veličenstvo mají Tišnováci vlastně na mysli?"

Velitel ČIA v.r.